top of page
  • Writer's pictureMailaaja

Hilton Honors 2022 - mahdollisuuksien vuosi

Laitoit saman otsikon kuin viimevuonna! No niin laitoin, mutta voittavaa joukkuetta ei vaihdeta, ja tilanne ei ole muuttunut miksikään. Jotta kaikki tässä postauksessa käy varmasti järkeen, löydät täältä oppaan hotelliohjelmien terminologiaan.



Kuva: Hilton

Hiltonilla, kuten varmasti muillakaan hotelliketjuilla ei juuri ole ollut muuta mahdollisuutta kuin jatkaa kanta-asiakastasoja ja etuja edelleen, tällä kertaa maaliskuuhun 2023. Matkailu on edelleen hankalaa hyvinkin monella markkinalla, ja osittain myös vaikeutunut uuden koronamuunnoksen myötä. Täten liian moni kanta-asiakastason omaava menettäisi tasonsa, ja tähän Hiltonilla tuskin on varaa.


Pisteet vuonna 2022

Kuva: Hilton

Vuodelle 2022 vanhentuvaksi merkityt Hilton Honorsin pisteet eivät myöskään tule vanhenemaan tänä vuonna, vaan aikaisintaan 31.12.2022. Normaalisti pisteet vanhenevat, mikäli tilillä ei ole aktiivista tapahtumaa 15kk aikana. Joten mikäli tekee kerrankin vuodessa reissun Hiltonin hotelliin, ei pisteet käytännössä vanhene. Toistan itseäni, mutta ei tässäkään Hiltonilla juuri ollut vaihtoehtoja, kun on pakko niin on pakko. Kanta-asiakasohjelmien ylläpito korona-aikana on oltava melkoista tervanjuontia.



Kuva: Hilton

Hiltonilla on perinteisesti myös käytössä milestone bonukset joka tarkoittaa sitä, että tietyn yömäärän jälkeen saat aina 10 000 ekstrapistettä kymmenen yön välein. Tänä vuonna tuo raja on 30 yötä, jonka jälkeen ansaitset 10 000 pistettä joka kymmennen yön välein. Vaatimus on noussut viimevuodesta, sillä vuonna 2021 milestone bonusten piiriin pääsi jo 20 yön jälkeen.


Helpommin mutta vaikeammin jäsentasoille


Viime vuonna Hilton laski jäsentasoille vaadittavia parametreja eli öiden määrää, yöpymisten määrää sekä tarvittavia pistemääriä 50%:lla. Kirjoitin vuosi sitten olevani hieman huolestunut, sillä Hiltonin tasoille pääseminen ei koskaan ole ollut erityisen vaikeaa, mutta nyt homma näytti jo vähän liian helpolta. Tasojen hohto katoaa, mikäli ekslusiivisuus katoaa. Hilton taisi kuulla tuskani, sillä tänä vuonna mennään hieman lähemmäs kohti normaalia vaikkakin tasoille pääsee edelleen 30% vähemmällä kuin normaalisti. Alla eri tasoille vaadittavat suoritteet:


  • Silver: 7 yötä tai 3 yöpymistä tai 17,500 tasopistettä

  • Gold: 28 yötä tai 14 yöpymistä tai 52,500 tasopistettä

  • Diamond: 42 yötä tai 21 yöpymistä tai 84,000 tasopistettä


Jäsentason lahjoitus


Kuva: Hilton

Tason lahjoittaminen esimerkiksi perheenjäsenelle on edelleen mahdollista Hilton Honorsilla. Gold-tason pystyy lahjoittamaan, kun on 40 yötä plakkarissa. Kun plakkarissa on 70 yötä, muuttuu tuo lahjoitettukin taso Diamondiksi. Tämän kaltaiset edut eivät ehkä ole niitä kanta-asiakasohjelmien kaikkein seksikkäimpiä etuja, mutta jos ei muuta, auttaa tämä ainakin perherauhan ylläpitämisessä :).


Loppukaneetti


Kuten olen aiemminkin sanonut, Hilton Honors on aidosti hyvä kanta-asiakasohjelma. Ohjelmassa mukana olevia hotelleita löytyy pohjolastakin hyvin kiitettävästi, muusta euroopasta puhumattakaan. Täten mahdollisuuksia saavuttaa ja nauttia eduista on useita. Mikäli Hiltonin kanta-asiakastaso kiinnostaa, kannattaa siihen panostaa vuonna 2022. Vainuni sanoo, että vuonna 2023 palataan ns. normaaliin.



78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page