top of page
  • Writer's pictureMailaaja

Hilton Honors 2021 - mahdollisuuksien vuosi

Jos tämän jutun lukemisen jälkeen olet sitä mieltä, ettei 2021 ole mahdollisuuksien matkailuvuosi, lue juttu uudelleen.

Kuva: Hilton

Hilton, kuten niin monet muutkin, on päättänyt tehdä muutoksia omaan Honors - ohjelmaansa vuodelle 2021. Käytännössä Hilton Honors helpottaa eri tasoille nousua, pitää pisteitä kauemmin voimassa ja antaa lisäporkkanoita pisteiden ansaintaan.


Jäsentasovaatimukset uuteen uskoon


Kuva: Hilton

Hiltonin jäsentasoilla nouseminen ei koskaan ole ollut erityisen hankalaa, mutta vuonna 2021 se on jo niin helppoa, että hieman hiipii mieliin ajatus, mennäänkö jo aavistuksen yli. Meille matkailijoille tämä on kuitenkin sellainen tarjous, jota tuskin enää koskaan tulee eteen vuoden 2021 jälkeen. Diamond tasolle vaadittava 30 yön tai 15:n yöpymisen vaatimus hipoo uskomattomuudessa äärettömän rajaa.


Mikäli Hilton Honorsin jäsentasot eivät ole tuttuja, näet lisätietoa täältä. Mitä eroa on yöllä ja yöpymisellä? Yksi yö on luonnollisesti yksi yö hotellissa. Yöpyminen on yöpymiskerta, yömääristä riippumatta. Jos siis esimerkiksi yövyt viisi yötä yhdellä kertaa, kerrytät viisi yötä ja yhden yöpymisen. Kuitenkin, esimerkiksi Gold - tason Hilton Honorsilla voi saavuttaa vain kymmenellä yöllä, mikäli yövyt yhden yön kerrallaan. Muistathan, että saman päivän aikana tapahtuva uloskirjautuminen ja sisäänkirjautuminen lasketaan samaan yöpymiseen, ja täten tätä ei voi kiertää varaamalla peräkkäisiä varauksia. Varauksien välissä pitää olla ainakin vuorokausi. Kaupungeissa jossa on monia Hilton hotelleita voit kuitenkin vaihtaa hotellia vaikka joka toinen päivä ja täten kerryttää yöpymisiä. Mahdollisesti älytöntä, mutta järkevää, mikäli haluat nousta korkeammille tasoille.


Pisteet eivät vanhene vuonna 2021


Normaalisti Hilton Honors pisteet vanhenevat 15kk epäaktiivisuuden jälkeen, mutta vuonna 2021 yksikään piste ei vanhene. Täten ei tarvitse väkisellä saada omalle Hilton Honors tilille tapahtumia.



Hilton Honorsilla on myös ollut käytössä ns. Milestone bonus. Yleensä tämä bonus on aktivoitunut neljänkymmenen vuotuisen yöpymisen kohdalla, mutta tänä vuonna tuo aktivoituu jo kahdenkymmenen yön kohdalla.




Summasummarum


Hilton Honorsin vuoden 2021 muutokset ovat ehdottomasti oikeita, mutta antaa samalla myös uskomattoman mahdollisuuden meille matkailijoille hyötyä tästä vuodesta vielä vuosienkin päästä.

44 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page