top of page
  • Writer's pictureMailaaja

SAS:lta kaksinkertaiset tasolennot ja pisteet

Oletko taas hetken tauon jälkeen alkanut matkustelemaan, tai mietitkö, mitä yhtiöitä kannattaisi suosia parempien etujen toivossa? Mailaajalla on tähän loistava vaihtoehto!

SAS:n Airbus A321LR. Kuva: SAS

Pohjoismaisen SAS - lentoyhtiön Eurobonus - kanta-asiakasohjelma täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja sen kunniaksi SAS on laittanut pöytään todella kovan tarjouksen: kaikista lennoista, jotka lennetään SAS:lla 1.11.2022-28.2.2023 rekisteröityy tasolennot sekä tasopisteet tuplana! Tämä on ennenkaikkea kova tarjous siitä syystä, että SAS kuuluu maailman suurimpaan lentoyhtiöalliansiin nimeltä Star Alliance, eli mikäli saavutat jonkun tason SAS:lla, pätee se myös kaikilla Star Alliance yhtiöillä. Alla viesti, joka on lähtenyt kaikille Eurobonusjäsenille:


SAS EuroBonus is turning 30 this year and we want to celebrate the occasion with our loyal members. Now it's 2x easier for you to keep your SAS EuroBonus membership level or reach the next one. For every trip you make with us between 1 November 2022–28 February 2023 we give you twice as many qualifying points* and flights.
Welcome onboard!
*Includes 2x more qualifying points (1x Basic points + 1x Status points) for every flight with SAS. Unlike Basic points, Status points cannot be used for shopping and cannot be seen in your point balance.

Kuten viestistäkin käy ilmi, tämä koskee pisteiden osalta vain tasopisteitä, ei peruspisteitä. SAS antaa kuitenkin niin karmea huonosti pisteitä ylipäätään, että keskittyisin tässä vain ja ainoastaan tasolentoihin. Tasolennot ovat muualla kuin jatkuvasti businessluokassa matkustavalle käytännössä ainoa tapa saavuttaa eri tasoja.


Mikä SAS Eurobonus?


Käydään läpi SAS:n Eurobonus - kanta-asiakasohjelma. Ohjelmassa on neljä eri tasoa: Member, Silver, Gold sekä Diamond. Liittyminen on ilmaista, ja liittymisen jälkeen ollaan luonnollisesti Member - tasolla. Aina tasoja ylöspäin mentäessä, pidot tietysti paranee. Esimerkiksi Silver - tasolla saa SAS:n lennoille yhden ylimääräisen laukun, sekä mahdollisuuden käyttää Priority lähtöselvitystä. Goldilla taasen saa näiden lisäksi ylimääräisen laukun kaikilla Star Alliance yhtiöillä, Fast Track - turvatarkastuksen sekä sisäänpääsyn SAS:n ja Star Alliance loungeihin itselle sekä kaverille. Diamondeille ei taas pisteet vanhene koskaan, ilmaisia juomia lipputyypistä riippumatta jne. Kaikki Eurobonuksen edut löytyy täältä.


Mutta montako tasolentoa millekin tasolle tarvitsee?


  • Member 0 lentoa

  • Silver 10 lentoa

  • Gold 45 lentoa

  • Diamond 90 lentoa

Kuitenkin, 1.11.2022-28.2.2023 eli seuraavan 4kk aikana, yksi lento on = 2. Täten Silveriin tarvitsee tänä aikana lentää vain 5 lentoa, Goldiin 23 ja Diamondiin 45. Käsittämättömän hyvä diili! Näin helpolla ei saa Gold - tasoa Star Alliancelle mistään kuin miten helposti SAS:n Goldin saa tänä aikana. Ja mitä tulee Star Allianceen, kuuluu siihen sellaisia yhtiöitä kun Lufthansa, Singapore Airlines, United ja paljon paljon muita. Saat siis näiden yhtiön lennoille ylimääräisen matkalaukun, fast track turvatarkastuksen, priority lähtöselvityksen sekä lounge sisäänpääsyn vain 23:lla lennolla SAS:n siivin! Tällaista tuskin tulee hetkeen vastaan.


Kuten varmasti tiedät, SAS lentää monta kertaa päivässä Helsingistä niin Tukholmaan kuin Kööpenhaminaan, joista aukeaa sitten taas valtava reittiverkosto ympäri maailmaa. Täten SAS:lla lentäminen on aika helppoa. Mikäli olet miettinyt, että olisiko SAS oikea yhtiö jonka selkään hypätä, voi tuskin parempaa motivaattoria olla kuin suoranainen ohituskaista parempiin etuihin.




66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page